Pàgines

dimecres, 29 d’abril del 2009

ELS CULS DE LA BRUNI I DE L'ORTIZ


Us prometo (la meva àvia Anna deia que jurar era lleig) que avui no tenia cap intenció d’escriure. Dia intens i nit al sopar de dones de la Feria; es tard i estic cansada.
Però, quan un diari com EL PAÍS (em diuen que EL PÚBLICO ha fet el mateix, no ho he vist) col.loca aquesta foto a portada per "informar" de la primera jornada de la visita oficial del president de la República Francesa a Espanya, alguna cosa està passant (i no és bona!).

He parlat d’aquests dos diaris perquè “canten” molt. Això no vol dir que siguin una excepció en el mal tractament informatiu (i no només gràfic) d’aquesta primera jornada de Sarkozy, que -és obvi- ha vingut acompanyat de la seva esposa. Els periodistes homes (periodistos), en general, i els mitjans, també en general, s'han venut l'enteniment.

Duel d'estilisme entre la primera dama francesa i la princesa d'Astúries. Aquest titular no és de la revista HOLA sinó del diari EL PERIODICO, 28 d'abril)
Bruni acapara todos los flashes (TVE, 28 d'abril)
No poso més exemples, si voleu podeu llegir el resum de l' Agence France-Presse: La prensa española se rinde al encanto de Carla Bruni Sarkozy

I mentre els mitjans, cada dia més roses i més grocs, ens entretenen amb el cos i les vestimentes de la primera dama francesa, ens escatimen i esbiaixen altres informacions

1 comentari:

anna ha dit...

Comentaris rebuts al Facebook:

- Es que hi ha qui escriu amb el cul. (Ricard V)

- La veritat és que quan vaig llegir el titular de El Periódico, no sabia si estava a la pelu llegint el Lectures o estava fent un cafè amb la premsa del dia al davant... Em va semblar molt patètic! Gràcies Anna per les teves notes!!! (Eva G)

- companys, estem perdent el fil de la informació. Vergonya pel tractament informatiu. (Ethel P)

- Un tractament informatiu vergonyós! (Jaume d'U)

- És pitjor que alguns anuncis. les dones només som imatge, la resta no compte. Encara queda molta feina a fer al feminisme. (Esperança B)