Pàgines

dijous, 12 de novembre del 2009

TRANSPARENCIA i RIGOR


Foto EFE

Avui, dijous 12 de novembre, el grup municipal socialista de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha presentat la seva candidata a l'alcaldia: es tracta de Núria Parlón. Estic contenta! Em sembla la millor proposta i és per això que escric aquest post.

La Núria, després de la detenció de l'alcalde Muñoz i del seu primer tinent d'alcalde, escrivia en el seu mur del Facebook:
Benvolguts amics i amigues, a tots els que em feu arribar missatges de suport en aquests dies, us vull fer saber que estic molt serena i amb la temperància necessària per a ser més forta que mai i fer més feina que mai
Li ho vaig agrair públicament.

Això ho escrivia el dia 29 d'octubre. Dues setmanes després ha dit en roda de premsa:
Accepto aquesta gran responsabilitat amb emoció i vocació de servei a la meva ciutat i em comprometo a treballar des del rigor, la transparència i el diàleg, amb un clar objectiu: recuperar la dignitat de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.

Foto: Laura Guerrero

Dori, Núria será una buena alcaldesa
Estoy convencida. Te lo aseguro. He estado a punto de telefonearte esta noche, pero finalmente he decidido dedicarte este post. Sé que estás muy decepcionada y que te has vuelto desconfiada. Tienes razón y razones. Esta mañana te lo he reconocido. Pero también te he dicho: Dori, que no "todos son iguales". ¿Te acuerdas que te he preguntado si alguna amistad te había decepcionado y que me has contestado: ¡claro!? ¿Te acuerdas que he insistido y te he dicho: Dori, y a pesar de ello, continuas creyendo en la amistad y tienes amigos y amigas? Entonces hemos dejado el tema, como para continuar discutiéndolo otro día. Pues, mira, sólo han pasado unas horas para que lo recupere. Tendremos ocasiones de continuar hablándolo. Tu opinión me importa mucho.


La Dori és andalusa, però des dels 14 anys viu a Santa Coloma. Es veïna del Fondo. Estima Santa Coloma i molt! A Santa Coloma hi ha milers de Doris. Són les persones que han fet possible que Santa Coloma despuntés.



Núria, ets una dona valenta, amb experiència i discurs polític. Pel que et conec, també ets una dona sensible. Necessitaràs grans dosis de totes aquestes virtuts i el suport de moltes persones. Compta amb el meu. Núria, tu pots! Però Núria, no deixis mai d'escoltar la Dori i totes les Doris