Pàgines

dimecres, 24 de febrer del 2010

100 100 100 100 100 100 100 100 100..........

Si, cent.

Aquest és el post número 100 del MIRADOR DE LES DONES

Cent escrits sobre temes diversos. Alguns han estat senzills de fer, altres han requerit d'una llarga i complicada elaboració. Tots els he escrit amb amor, alguns amb passió. Amb tots he aprés coses noves, he descobert diferents enfocaments, matisos....

Cent oportunitats de comunicar-me amb vosaltres, lectores i lectors. Gràcies

Cent....

Uff!! Finalment!!
M'agrada que aquest post número 100 hagi coincidit amb l'aprovació, ahir, al Senat, de la Ley de Salud Sexual y Reproductiva y de Interrupción Voluntaria del Embarazo, coneguda popularment com la llei de l'avortament, tot i que la llei posa l'accent en la prevenció dels embarassos no desitjats a través de l'educació, la informació i l'accés als mètodes anticonceptius.


Aquesta llei és el resultat de la lluita de més de 30 anys. La imatge també té més de 30 anys (http://elfeminismealpsuc.adpc.cat)


Acabo aquest post centenari amb una frase del professor Manuel Castells
La gente que utiliza Internet tiene más amigos, sale más frecuentemente, participa más políticamente, tiene mayores intereses y actividades culturales... Internet expande el mundo. Manuel Castells
hi estic plenament d'acord

3 comentaris:

Anònim ha dit...

FELICITATS!!! i en n'esperem centenars

Jesús ha dit...

Querida Anna,
me siento uno de tus "lectores i lectors". Y las gracias, lo son para ti. Las gracias y la enohorabuena, por el centenario.

Sabes, cuando en mis tiempos creativos montaba algo (congreso, reuniones, asambleas...) nunca lo anunciaba como Primera, segunda o tercera. Sólo cuando era la décima se me ocurría que ya era el momento de anunciarlo.

Tu esfuerzo y tu modestia ha hecho que los que como yo reciben y leen el "Mirador de les dones" y tienen mis características lo celebren mucho más allá de lo que son capaces (o soy capaz) de celebrarlo.

Y yo celebro este centenario, con mucha alegría: significa continuidad y refleja trabajo.

Para mí ha significado, sin renunciar en ningún momento a mi actitud crítica, ser especialmente beligerante a "favor de les dones".

También ha significado estar informado de aspectos de discriminación que de otra forma, me habrían pasado inadvertidos. Y trasmitirlos a mi entorno.

De momento no añoro un "mirador dels homes", porque a través del de "les dones" veo las situaciones mucho más allá de lo que el título reflejaría.


Querida Anna, !Felicidades y muchas gracias!

Jesús

Jordi Pujals Pérez ha dit...

Espero celebrar molts centenars més... sóc seguidor del teu blog! Molta sort!