Pàgines

diumenge, 28 de juny del 2009

UN MILIÓ DE VEUS EN CONTRA DE LA REPRESSIÓ A L'IRAN


Collage: EL MIRADOR DE LES DONES

Que s'aturi la repressió ja!
Fa uns dies, us donava a conèixer la campanya d'Amnistia Internacional. Avui, a través del darrer post de les amigues de CICATRICES TRANSGÉNICAS m'he assabentat de la campanya d'AVAAZ.org. El món en acció , per tal que s'aturi la repressió a l'Iran i que s'ajorni el reconeixement de qualsevol govern iranià fins que els dubtes relacionats amb el procés electoral s'hagin aclarit.

AVAAZ, que significa veu en diversos idiomes d'Europa de l'Est i d'Asia (també en farsí), vol recollir en un setmana un milió de signatures que faran arribar a tots els estats membres de les Nacions Unides, al Moviment de Països No Alineats i a l'Organitzacio de la Conferència Islàmica. La idea és combatra la falacia del règim de la República Islàmica de l'Iran de que darrera la critica a l'actual situació (només) hi ha els EUA i el Regne Unit amb una resposta internacional.

He cregut que també havia de donar-vos-la a conèixer.
Hola:

Millones de manifestantes iraníes enfrentan una inminente y violenta represión. Los líderes del régimen iraní se encuentran divididos respecto del uso de la violencia y cada pequeño acto de presión cuenta: necesitamos con urgencia que los gobiernos del mundo aplacen el reconocimiento a cualquier gobierno recientemente electo que utilice la violencia para asegurar el poder.

Firma la petición y reenvía este email: ¡juntemos 1 millón de voces contra la represión durante esta misma semana!

http://www.avaaz.org/es/iran_stop_the_crackdown/96.php/?CLICK_TF_TRACK

¡Gracias!



http://cicatricestransgenicas.blogspot.com/

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Acabo de signar-ho.
Ja ho hem fet més de 152.000 persones.
Per arribar al milió en falten moltes encara

Koska&Freixa ha dit...

La Lulú está encantada de ke la passejeu per els blogs de dones i fem xarxa per fer-nos ben visibles en el espai...