Pàgines

dijous, 25 de juny del 2009

MÉS DONES A LA XARXA!!

Ets dona?

T'apassiona internet?

Vols explicar una història?

Doncs, participa en el primer concurs de vídeos fets exclusivament per noies

El dilluns passat, Dones en Xarxa va presentar FEMITIC.
FEMI (feminisme) + TIC és més que un concurs de vídeos. Els principals objectius de FEMITIC són:
  • promocionar l'accés de les dones a Internet (al nostre país hi ha més homes que dones internautes i, a més, la diferència de gènere augmenta en lloc de reduir-se)
  • visibilitzar els continguts digitals creats per dones.
Concretament, Dones en Xarxa s'ha marcat una meta ambiciosa. Vol aconseguir que mil dones es converteixin en creadores audiovisuals i que pengin la seva obra a la xarxa per a poder-la compartir.

Els vídeos han de girar al voltant del tema dones i internet.



El primer concurs de vídeos adreçat exclusivament a dones i impulsat per Dones en Xarxa


Més informació: www.femitic.cat





1 comentari:

Anònim ha dit...

Cada vegada que trobo una activitat adreçada a un col-lectiu discriminat per raó de sexe o de sensibilitat, recordo la boutade de l'ínclit Oriol Bohigas, quan al COAC es va crear l'Agrupació de Joves Arquitectes (després de la d'Arquitectes Veterans, de la d'Arquitectes Urbanistes, de la d'Arquitectes Forenses, de la d'Arquitectes Patrimonialistes, de la d'Arquitectes Ecologistes, de la d'Arquitectes Administrativistes, etc) : "Perquè no es crea l'Agrupació d' Arquitectes Arquitectes?".

No crec que a Catalunya, en el segle XXI, on la dona ha demostrat que pot fer pràcticament tot igual o millor que l'home, (determinats esforços físics, no, per exemple), calgui segregar-la per activitats.