Pàgines

dimarts, 9 de novembre del 2010

Segueix en directe els XVIII Premis de COMUNICACIÓ NO SEXISTA

Demà, dimecres 10 de novembre, a partir de les 19.30 hores, l’ADPC (Associació de Dones Periodistes de Catalunya) lliura els Premis de Comunicació NO Sexista.

L’Auditori de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (Roc Boronat, 138), acollirà aquesta celebració que pretén promoure i recompensar els mitjans, les institucions i els professionals que amb la seva tasca ajuden a construir el que l'ADPC considera les pautes d’una comunicació no sexista. Alhora, valora negativament les pràctiques que s’allunyen d’un espai informatiu que fomenti la igualtat d’oportunitats i de gènere.


Si no podeu desplaçar-vos fins a l'Auditori, podeu seguir la festa en directe en aquest enllaç i a través de TWITTER !

MODALITATS DELS PREMIS DE COMUNICACIÓ NO SEXISTA

• Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista per fer un periodisme rigorós i de qualitat, fent visibles les dones i les seves actuacions.
• Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista per a les iniciatives i el foment d’un periodisme no sexista.
• Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista per iniciatives a les empreses editorials dels mitjans de comunicació.
• Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista per uns continguts seriosos en la representació d’homes i dones en programes d’entreteniment de ràdio/TV.
• Premi Bones Pràctiques de Comunicació no Sexista en una campanya de comunicació institucional.
• Premi a la Trajectòria Periodística, per la seva dedicació professional destacant els valors aportats per les dones. En una època i temps on aquesta tasca no era valorada professionalment.
• Males Pràctiques en Comunicació no Sexista aplicada a un producte de comunicació o a una campanya de comunicació.

Com a novetat, a l’edició d’enguany l'ADPC presentarà les bases d’un nou concurs destinats a futurs professionals de la comunicació. Es proposarà a les/els estudiants que presentin un treball (escrit o audiovisual) del qual es valorarà l’ús d’un llenguatge inclusiu així com l’originalitat en la representació d’una realitat comunicativa no sexista.